Hoxha nga Mitrovica porosi xhematit: Mos u prishni me vëllezër për politikë

Atmosfera e zgjedhjeve ka përfshirë edhe “xhematin” edhe xhamiave në Kosovë.

Tema e zgjedhjeve nacionale ishte sot edhe në “hytben” e xhamisë “Isa Beg” në Mitrovicë.

Imami i xhamisë së madhe në Mitrovicë, Enis Rama, ka folur për ditën e zgjedhjeve dhe atmosferën e tensionuar që po mbretëron në vendin tonë.

Hoxha ka bërë thirrje për respektim të njeri tjetrit dhe votim me përgjegjësi.

“Mos i prishni raportet vllazërore për zgjedhje”, ka thënë hoxha Enis Rama në hytbe.