Hoxhë Behar Mjekiqi nuk jan Arabt ma musliman se na (Video)


I ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë është i respektuari Hoxhë Behar Mjekiqi. Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante. Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision /Pamje mePosht

Hoxhë Behar Mjekiqi thotë së një Musliman mundet me qenë edhe ai qe e don kombin e ti./Prishtina.news