Hoxhë Behar Mjekiqi: S’ka Xhenet veç pse falesh e Babën e Nanën i lë rrugëve (VIDEO)

Hoxhë Behar Mjekiqi: S’ka Xhenet veç pse falesh e Babën e Nanën i lë rrugëve.

Hoxha i njohur kosovar, Behar Mjekiqi, ka thënë se nuk ka Xhenet nëse falesh e shkon në Qabe nëse prindërit i lë rrugëve.

Në intervistën e tij në emisionin n’Kosovë Shoë, Mjekiqi foli edhe për shumëçka tjetër lidhur me myslimanët dhe tema të tjera.