Hoxhë Husamedin Abazi: Bollni mo, E çmendet Popullin, Çka janë ato, Përputhen ç’përputhën!


Në xhaminë “Hasan Beg” në 4 Llullat në Prishtinë hytbja e sotme nga imami Husamedin Abazi kishte të bëjë me m oralin.

Gjatë hytbes, hoxha tha se m orali sot ka rënë në Kosovë e Shqipëri dhe fajtorë për këtë gjë janë mediet, shkruan Syri Kosova.

“Janë t’u desht me ç mend popullin me ato që po i qesin në televizion. Ton ditën filma dhe jam i bindur që kjo është e planifikuar me e ç mend këtë popull. Çka janë ato, Përputhen ç’përputhën, ato janë sh katërrim për këtë rini” shtoi ndër tjera ai.