Hoxhë me dukje kaq moderne si Elvis Naçi nuk keni parë

Hoxha nga Shqipëria, shumë i njohur edhe në Kosovë, është një nga emrat shumë të përmendur në media.

Ligjeratat e tij të incizuara, kanë bërë bujë gjithëandej në rrjete sociale dhe dëgjohen nga shumë entuziast.

Vitet e fundit, Elvis Naçi ka treguar edhe anën e tij humane, madje ka edhe një findacion dhe emision bamirës.

Në paraqitjen e fundit televizive, anaçi shfaqet krejt ndryshe në pamje.

A keni parë hoxhë më modern në dukje?/kosovarja