Hoxho! A e lejon feja leximin e horoksopit? Ja çka thotë Shefqet Krasniqi


Ish-kryeimami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefet Krasniqi, ka thënë se falli dhe lezimi i horoskopit është një prej mkëatëve më të mëdha. I pyetur se ëhstë haram falli, ai është përgjigjur se kjo është prej mëkatëve më të mëdha. “Është prej haramave më të mëdha. Sepse është pretendimi se e dinë të fshhtën. E dija e msheft i përket të madhit Allah, autmoatkisht i bën rival Zotit. Çdo sen që I bën rival Zotit del prej fesë /Pamje mePosht

Ai gjithashtu është pyetur edhe rreth horoskopit. “Horoskopi është prej mëkateve të mëdha të qet prej fesë”, ka thënë ai.