Humb jetë Çifti Shqiptarë në një aksídent të rëndë afër Zurich në Zvicërr, Ja nga ishin!

Një çift shqiptare ndërroi jetë në një aksídent të ‘rëndë’ diku në Zurich, janë nga Maqedonia. Sot ne oret e hershme ne afersi te Vienes thuhet se kane nderruar jete nje famílje shqiptare, mirepo nuk dihet ende sigurt, vozitesi i makines tjeter thuhet te ishte i d ehur.

Çifti shqiptare thuhet te kete lene prapa 3 femije te vegjel.

Në afersi te Zurich nje çift shqiptare u perfshi në një aksídènt ku humben jeten ata ishin 5 antare dhe tani femijet mbeten jetim.

Sipas informacioneve te portalit ata jane nga maqedonia. Per cdo te re do ju informojme.