Humb jetën 38-vjeçari shqiptar/ La jetim dy fëmijë

Një shqiptar i moshës 38 vjeçar nuk e ka fitur dot be tejë n me C0víd dhe ka ndërruar jetë në Itali. Sipas mediave italiane, shqiptari, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur, raportohet se ka ndërruar jetë më 7 shkurt.

Rasti ka krijuar shumë polemíka në rajonin Molise, për shkak të mungesës së një spitali për trajtímin e r asteve me C0víd.

Pas përkeqëíimit të gj endjes shëndetësore, shqiptari u dërgua për mjekím, por spítali nuk kishte kushtet për të m jekuar personat e ínfektuar me C0VíD-19. Atij nuk iu dha kurrë ndíhma m jekësore ndërroi jetë duke lënë pas gruan 25-vjeçare dhe dy fëmijë të mítur, raportojnë mediat përtej Adriatikut.