Humb jetën burri e 2 fëmijët 6 dhe 14 vjeç, gruaja që shpëtoi: Pse më le gjallë o Zot?

Të humbasësh fëmijët është një dh imbje që nuk ka fjalë e përshkruan. Një grua humbi në një ditë dy fëmijët e saj dhe të shoqin.

Në Qarkun Donegal në Irlandë, një ak sident ndodhi. Makina i kthye për bys dhe u bë copa. E vetmja që shtëpoi është gruaja. Brenda një dite ajo i dha lamtumirën dy fëmijëve të saj dhe të shoqit.

Fëmijët ishin të moshës 14 dhe 6 vjeç. Tomas 14 vjeç dhe Amelia 6 vjeçe nuk mundën t’u mbijetonin pl ag ëve të marra. E ditur është bërë se ky a ksident ndodhi për shkak të kushteve të këqija të motit.

Geraldine Mullin, nëna 45-vjeçare duhet ta kalojë këtë dhimbje e vetme. Nuk ka fjalë për ta përshkruar se në çfarë gjendje është ajo.