Humb jetën vajza 9 vjeçe nga Kovíd-19/ Ta prekin shpirtin familjarët: Na iku në gjumë

9-vjeçarja v d es në gjumë pas infektimit me C0víd 19, familjarët rrëfejnë ngjarjen. Në orët e para të 2 shkurtit, 9-vjeçarja Makenzie Gongora nga San Antonio, Texas ndërroi jetë papritur pasi u fut në shtrat nga nëna e saj, Kristle Gongora.

Në intervistat me TODAY, anëtarët nga të dy anët e familjes së saj thonë se ajo vd iq tre ditë pasi doli pozítive për C0VíD-19.

Motra e babait të Makenzie, Erica Gongora, tha për TODAY se Makenzie u ankua se kishte një dhi mbje koke dhe dhi mbje barku me të vërtetë të keqe kur ishte në shkollë më 29 janar. Gjithashtu kishte edhe ehte.
Sipas tezes së Makenzie, Victoria Southworth, 37 vjeç, nëna e Makenzie e çoi atë në Qendrën Mjekësore të Usht risë Brooke për të bërë një test C0VíD dhe një tëst për grip. Ky i fundit doli negativ ndërsa, C0víd pozítiv.

“Kenzie nuk kishte ndonjë problem me frymëmarrjen,” tha Southworth. “Nuk kishte asgjë madhore. Të gjitha simptomat ishin të lehta.”