I dha 20 euro policit në Shqipëri, Por ja çka i ndodhi 28 vjeçarit nga Kosova


Një 28-vjeçar, nga Kosova, është vënë në pra nga nga polícia në autostradën Milot-Morinë, pasi tentoi të korr uptonte një punonjës të Policisë Rrugore.

Polícia bën të ditur se punonjësit e Policisë Rrugore kanë konstatuar një parakalim të gabuar nga një drejtues automjeti duke rrezíkuar përfshírjen në aksídent rrugor.

Gjatë momentit që punonjësit e Policisë po i kontrollonin dokumentacionin dhe po i komunikonin shke ljen dhe masën administrative drejtuesit të mjetit “Audi”, shtetasit Gj. T., 28 vjeç, banues në Kosovë, ky shtetas ka tentuar të korr uptojë punonjësit e Polícisë Rrugore duke iu dhënë një kartëmonedhë 20 euro.