I jepet lamtumira e fundit Bashkim Brahimaj (VIDEO)

Është v arrosur sot Bashkim Brahimaj i cili u v ra mesditën e djeshme në fshatin Novosellë të Pejës.

Bashimi u v ra dje nga djali i axhës së tij, Faton Brahimaj, për shkak të një prone, më saktësisht për një rrethojë, shkruan Indeksonline.

Ai u q ëllua për vdekje me a rmë A K-47, në sy të familjarëve të tjerë.

I d yshuari Faton Brahimaj është në a rrati dhe organet kompetente po bëjnë përpjekje ta arr estojnë.