I kam thënë Ramushit mos v deksha pa e pa Albinin Kryeministër e Ty me Albinin!


Aktori i njohur nga Kosova, Çun Lajçi ka reaguar përsëri për ngjarjen e ndodhur në veri të vendit.
Lajçi shprehët i r evoltuar me deklaratat që po janë bërë pas pengesës së vizitës së Kurtit dhe Osmanit duke u shprehur që këto deklarata janë të pavenda /Postimi mePosht.

Aktori gjithashtu flet për deklaratat që PDK dhe Ramushi pas ndodhisë, duke iu drejtuar me një pyetje, a mos Iuftuet ju vite ma parë, e ne qëlluem t’qorruem që s’iu pamë?