I kishte dhënë tokën për pallat, kjo është ndërtesa për të cilën 53-vjeçari vr au Niko Goron


I kishte dhënë tokën për pallat, kjo është ndërtesa për të cilën 53-vjeçari vr au Niko Goron

Një g odinë shumëkatëshe është arsyeja e vr asjes së biznesmenit Niko Goro ditën e sotme në Himarë.

Fax ka zbardhur se kush është kjo ndërtesë që Kliti Leka pretendon se ia ka dhënë Goros dhe nuk ka marrë asnjë lekë. Kujtojmë se 53-vjeçari, para p olicisë ka pranuar kr imin, ndërsa ka thënë se shkak për këtë është bërë borxhi që biznesmeni i kishte.

Ai tha se i kishte dhënë biznesmenit një pronë në Himarë për ta shfr ytëzuar për ndërtim, por ky i fundit nuk i kishte dhënë paratë.