I riu jeр shpirt nga ѕēmundja e keqe, e daѕhura i qëndroi te koka deri në fund: Рѕе ma more o Zot !!

Ata ishin një çift dhe kishin menduar se do të ishin shumë vite bashkë kishte menduar edhe për dasmën. Por nuk ndodhi kështu.

Zoe Meadowcroft donte të martohej me të dashurin e saj Lucas Issa humbi jetën nga sëmundja e ligë. Ata të dy jetonin në Australi ishin rritur bashkë dhe kishin imagjinuar edhe se do të pl akeshin bashkë.

Lucas kishte ka nc er në këmbën e djathtë. Pas disa ope ra cioneve ai nuk mundi të mbijetonte. Ai e mundi njëherë së mundjen e ligë, por pas një viti u rik thye sërish. Herën e dytë ai nuk mundi ta fitonte bete jën.