I riu kosovar ia fal biznesin shokut të tij / VIDEO

Një rast shumë i veçantë ka ngjarë në Vushtrri të dielën.

Atje shoku i fali biznesin shokut të tij që e kishte edhe punëtor deri më tani, pikërisht kur ai kishte ditëlindjen e po mbushte 22 vjet.

Gzim Thaçit i erdhi pa pritur ky veprim i shokut të tij Arbanis Maxhuni me të cilin punoi 6 vjet si fizioterapeut në Kliniken Fizioterapeute.

Edhe prindi i Gzimit është mirënjohës për gjestin e Maxhunit dhe kërkon që ky shembull të ndiqet edhe nga biznesmenë të tjerë.

Arbanis Maxhuni nuk deshi të flas për rastin duke thënë se atë e bëri meqë e ndjeu ashtu dhe nuk do të bëjë reklamë me këtë rast.