I riu trim flet për ngjarjen te sheshi, tregon se si veproi: Pashë makinën me shpejtësi, vrapova dhe…

Klodiani është 22-vjeçari që sot ndryshoi rrjedhën e një in cide nti të papre ced entë.

Klodiani tregoi si ndërh yri: ishte shumë shpejt, pak sekonda isha në hyrje të sheshit dhe pashë një makinë të aks iden tuar që po vinte me një shpejtësi për qytetarët në shesh.

Ktheu makinën në një moment dhe po su lej njerëzve dhe thashë duhet të ndërhy j se mund të kishim jetë të hum bura, e vetmja mënyrë ishte ta h idhje nga dritarja se ndryshe. Unë jam sportist, jam marrë gjithë jetën me sport.