Ibrahim Kelmendi i zbulon emrat: Ja kënd e kishte akuzuar Hashim Thaçi për v rasjen e Luan Haradinajt dhe…


Ibrahim Kelmendi, ish udhëheqës i Lëvizjes Popullore të Kosovës, vazhdon të zbulojë de taje të padëgjuara për Hashim Thaçin, ish presidentin e Kosovës, i cili gjendet i bur gosur në Hagë.

Në postimin e tij të fundit në facebook, Ibrahim Kelmendi ka treguar detaje trondítëse nga viti 1998, ku siç thotë Kelmendi, Hashim Thaçi i kishte ak uzuar Ali Ahmetin dhe Emrush Xhemajlin për vr asjen e Luan Haradinajt, Zahir Pajazitit, Hakif Zejnullahut dhe Edmond Hoxhës.

Postimi i plotë: