IMAMI dhe “dijetari me famë botërore” fillon Muajin e Ramazanit me një matje boksi (VIDEO)

IMAMI dhe “dijetari me famë botërore” fillon Muajin e Ramazanit me një matje boksi.

Kush ju thotë që imamët nuk dinë të argëtohen edhe me lojëra.

Nje video interesante Imamit , Duke thënë Le ta fillojmë ramazanin me një matje grushti.

shiko pamjet me posht: