Imami Kosovar dhe Rabini shqiptar luten për Kosovën, Izraelin, Palestinën..(Video)


Imami i Prishtinës, Labinot Maliqi, ka pritur në një takim Rabinin e Shqipërisë, Yoel Kaplan bashkë me një delegacion gazetarësh dhe biznesmenësh të komunitetit hebre nga New York-u.

Maliqi ka publikuar një video në rrjetin social FB ku kanë bërë edhe disa lutje.

“Së bashku me rabinin e Shqipërisë, Yoel Kaplan, e bëm një lutje të përbashkët për Kosovën, Izraelin, Palestinën, Gazan dhe për të gjitha kombet e botës”, shkruan imami.

Kjo është videoja