Infermierja i jep fund jetës, nuk duronte dot më ato që i bënte i dashuri

Alexandra Reid, e cila punonte si infermiere i dha fu nd je tës së saj pasi askush nuk e besonte se i dashuri i saj a buzonte me të. Për të gjithë i dashuri i saj Yeung dukej si një njeri i mirë dhe askush nuk mund ta besonte. Ai luante bi xhoz dhe vinte edhe dorë mbi të dashurën e saj.

Motra e të ndjerës ka thënë:
Ai është një person i lig. Ai është mi zor. Ai e de tyroi motrën time t’i jepte fund jetës së saj. Ajo ishte nën magjinë e tij dhe ai ishte një gënjeshtar aq i mirë. Ajo ishte një grua e re e bukur me botën në këmbët e saj.”

Yeung, nga Toxteth, Liverpool, u shpall fajtor për dy ak uza. Në një rast ajo te le fonoi po licinë dhe ata u vonuan tetë orë, më pas nuk e besuan. Dy javë pas kësaj ngjarje ajo i dha fund jetës.