Intervistë Eksluzive: ja çka thotë ish-kryeprokurori i EULEX-it për akuzat e Speciales (Video)


Në një intervistë ek skluzive për RTV Ora, ish kryeprokurori i EULEX, John Clint Williamson komenton atë çfarë po ndodh me gjy qin e ish krerëve të UÇK-së në Hagë. Ka marrë shumë kohë për të arritur në këtë pikë në të cilën ne gjendemi tani, dhe besoj se asnjeri nuk është i lumtur për këtë gjë mé póshté ndíqní vídeón nga ish Prokurori.

Williamson nënvizon gjatë intervistës së tij se, ak uzat ndaj individëve duhet të ndahen nga ak uzat ndaj një populli të tërë.