Isa Musta ka disa fjalë qe do i shkaktojnë dridhje Kosovës për liberalizimin !! E pabesueshme kjo qe i tha…

Isa Mustafa e ka faje suar kryetarin e zgjedhur te Podujeves, Shpejtim Bulliqin, se shkaku i tij Kosova ka mbetur pa liberalizim te vizave.

Ai ka punuar kunder nesh, sa i perket marre veshjes per demarkacionit me Malin e Zi dhe liberalizimin vizave. Atehere e kishim te sigurt por mbeti demar kacioni qe kundershtohej nga Shpejtim Bulliqi dhe u pa se ai faktin nuk arriti askund.

Se shpejti mbahet Konventa e Shitjes dhe Marketingut Suksesi eshte qellimi yt. Po te vonin deputetet tane po ti kisha votat e pesegjashte deputeteve do e kalonim demar kacionin dhe do te liberalizoheshin vizat, eshte shprehur Mustafa.

Sa i per ket Shpejtim Builliqit, ai eshte prej faj.toreve kryesore qe nuk eshte arrit libera lizimi. Po te levizte kufiri mbi bazen e fakt.imeve te Bulliqit, do te kerkoja falje.

Mustafa ne Rubikon ka thene se Presi denti i zgjedhur i SHBA-se, Joe Biden, si zevendes president gjate vizites ne Kosove kishte thene se vendit do ti liberalizoheshin vizat nese do te votonte pro kalimit te demar.kacionin me Malin e Zi.