Isa Mustafa: Albin ti je hala i vogël mu marrë me PDK-në edhe LDK-në

Isa Mustafa: Albin

Mustafa: Kurtit nuk i duhen zgjedhje të reja me mentalitetin qeverisës që tregoi sa ishte kryeministërKryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa i është i përgjigjur liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtit i cila të dielën tha se LDK-ja dhe PDK-ja po u frikësohen zgjedhjeve të reja në nivel të Kosovës por edhe nëpër komuna.

Mustafa ka thënë se Kreut të VV-së nuk i nevojiten zgjedhje të reja me mentalitetin qeverisës që ka treguar gjatë mandatit të tij.

“Është e natyrshme që Z. Kurti kërkon zgjedhje, por mendoj se asgjë nuk i nevojiten zgjedhjet me mentalitetin qeverisës që reflektoi sa ishte në krye të qeverisë. Dhe as me diskursin e ofendimit të Kryeministrit Hoti”, shtoi Mustafa.