Isa Mustafa del kundër Amerikës dhe Gjermanisë, e mbron Avdullah Hotin


Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se vendimi i qeverisë për të shuar Task-For cën kundër korr upsionit ka qenë i gabuar.

“Mendoj se ka qenë vendim i gabuar pasi Task-Forca kundër korrupsionit ka qenë shumë efektive. Nëse do të modifikohej kjo Task-Forcë do të ishte diçka normale”, ka thënë mbrëmë Kosnett në Dukagjin.

Menjëherë pas kësaj deklarate ka reaguar kryetari i Avdullah Hotit, Isa Mustafa.