Isa Mustafa “selamë“ Vuçiqit: Ti nuk guxon t’i afrohesh kufirit me Kosovën


Kryetari i LDK’së, Isa Mustafa, ka komentuar deklaratën e Aleksandar Vuciq për mundësi të eskalímit të konfíiktit sikur në Karabakh mes Armenisë dhe Azerbajxhanit.

“Vuciq po krekoset, ai nuk gu xon t’i afrohet kufirit me Kosovën”, ka thënë Mustafa në RTV21.“Ne kemi for cat paqeruajtëse të KFOR’it që kujdesen për paqen dhe stabílítetin në vend. Këtë fjalim të Vuqicit e kuptoj si një lloj presíoni që të pranojmë një zgjidhje që nuk do të ishte e favorshme për Kosovën.

Por ne nuk do të pranojmë asnjëherë një zgjidhje që nuk i përgjigjet Kosovës.

Ne kemi aleatët tonë. SHBA’ja dhe BE’ja garantojnë pa qen”, shtoi ai.