Isa Mustafa: Vjosa meqë qenka kaq e madhe, tash e ka shansin pa LDK-në të sheh sa vota mund t’i marr


Isa Mustafa kreu i LDK-së ka folur në Rubikon në lidhje me raportin e partisë së tij me kryetaren e Kuvendit, Vjosa Osmani duke thënë se ajo shpeshherë me gjuhën që ka përdorur ngjason me atë të kohës së komunizmit, sidomos me gjuhën që ka përdorur ndaj tij dhe partisë së tij.

AI ka thënë tutje se Osmani meqë po pretendon që është figurë e rëndësishme, që ka peshe e fuqi politike të madhe, e ka shansin tanë që pa LDK-në të provohet para qytetarit, për të parë se a do të mundet të marr vota pa qenë nën ombrellën e LDK-së.

“Meqë Vjosa qenka kaq e madhe, tani e ka mundësinë të dal të sheh sa vota mund t’i marrë pa LDK-në”, tha Mustafa.