Ish-agjenti i SHIK-ut, flet për spiunimin që i bënë Adem Jasharit, për priten ndaj grupit të Hasanit

Reagon ish-agjenti i SHIK-ut

Reagon ish-agjenti i SHIK-ut, flet për spiu nimin që i bënë Adem Jasharit, për priten ndaj grupit të Hasanit dhe bjondinen që punonte në SHIK

Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka reaguar përmes një shkrimi në Facebook, për spinu minin që i bënë Adem Jasharit gjatë luf tës në Kosovë.

Miftari pyet se a do të merret Gjykata Speciale për këtë rast, pra se kush ishin ata që e spiu nuan Adem Jasharin në UDB në Prishtinë.

Ai shkruan se këta persona i përcjellnin të gjitha lëvizjet e Adem Jasharit dhe bashkëluf tëtarëve të tij ku edhe ranë në pritë në Galicë B. Rama dhe A. Nura.

Miftari gjithashtu ka folur edhe për një bjondinë punëtore e një Moteli që pasluf tës punonte në SHIK.

Ai gjithashtu ka pyetur se a do të interesohen edhe se si ra në pritë grupi i Nait Hasanit dhe vr asjet tjera të komandantëve si Mujë Krasniqi e të tjerë.

Postimi i plotë:

A din kush, apo dojka Gjykata Speciale mu marr edhe kush e ka spi junu Adem Jasharin çdo dy javë në UDB në Prishtinë zakonisht në Belli Dvor tuj hanger meze e tuj pi raki.

Edhe kush i përcillte UDB të gjitha levizjet e bashkëluf tëtarve tē Adem Jasharit sikur rasti 1997 nē Galicë kur ranë në prit të sigurimt Serb UDB si B. Rama dhe A. Nura.

Apo si ju kish ra nē gjurmë UDB-ja serbe disa pejgjerav të disa komandantave në Drenicë.

Këto pejgjer ishin sjell nga Komandantët e Rognerit ishin blerë nē Zvicër dhe roli i bjondines që punonte në Motel (antena e UDB) që më vonë pas luf tës punonte në SHIK afër Hotell Grandit?

Ndoshta naj ditë kanë mu intersu dikush si ra në burg grupi i Nait Hasanit, si u vr anë pothujse gati gjithë komandantët krysor të luf tës, si ra Muj Krasniqi në pritë .. e shumë prita tjera…