Ish-agjenti i SHIK-ut: Klani Pronto s’ka gjuhë tjetër, pos ndërmarrje kríminale me në krye Hashim Thaçin


Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari thotë se, Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk ka lidhje me ‘ndërmarrjen krímínale’.

Kështu, Gjykata Speciale po i ak uzon si ndërmarrje krímínale liderët e arr estuar deri tash dhe që po mbahen në Hagë.

E Miftari, për këtë thotë se, s’ka lidhje me UÇK-në dhe me pjesëtarët e vërtetë të UÇK-së.

Sipas tij, klani Pronto është ndërmarrje krímínale.

E ky klan sipas tij, pra klani Pronto e ka në krye Hashim Thaçin.

Postimi i Miftarit: