Ish-deputeti i PDK-së çudit të gjithë, e bën ndryshimin drastik në pamje

Ish deputeti dhe ish-kryetari i Lipjanit, Shukri Buja, ka pësuar një ndryshim drastik në pamje.

Ajo çka bie në sy në një fotografi të fundit është ndryshimi i madh i Shukri Bujës në pamje, saqë në shikim të madh vështirë se mund ta njohësh.