Ish-eprori i lartë i UÇK-së: Maqedonia po i v’ret shqiptarët, kjo është metoda që po e përdorin në spitale

Ish-eprori i lartë i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari, ka a larmuar me një postim në Facebook.

Ai shprehet se shteti i Maqedonisë po i v ret shqiptarët.

Sipas tij, mjekët maqedon me oksigjen po i v rasin shqiptarët që po shtrihen në spitale.

Ai shkruan se, vrasja e shqiptarëve po ndodh nëpërmjet oksigjenit.

Postimi i plotë:

Oksígjeni Serbo-Maqedon po v ret Shqiptarë!

Maqedonia po v ret Shqiptarë, jo me a rmë dhe me políci e ushtri si më parë, por po v ret me Oksígjen me mjekë, mbi 70% të Shqiptarëve që po shtrihen nëpër spitale nga K0r0na në Maqedoni po v desin, te Bullgaro-Maqedonasit” nuk shkon as 20% rasti i v dekjeve!