Ish këshilltari jep lajmin ”befasues” !! Hashim Thaçi do të kthehet…

Ish këshilltari i Hashim Thaçit ka uruar ish-shefin e tij për ditën e presidentit.

Artan Behrami ka thënë se Thaçi do të ríkthehet së shpejti si president i lírísë, pavarësisë dhe shtetndërtimit.

“Shumë shpejt do të dalim nga kjo derë për t’u rikthyer sërish si President i lírísë, pavarësisë dhe shtetndërtimit. Gëzuar Dita e Presidentit!” – shkruan Behrami në Facebook.

Kujtojmë se sot Presidentja, Osmani ka mbledhur gjithë presidentët e Kosovës ndërvite duke sh ënuar kështu një mori aktivitetesh.