Ish-pjesëtari i MUP-it serb, tregon se si gjatë Iuftës në Kosovë përdori uniformën e UÇK-së për të kryer operacione (VIDEO)


Slavko Nikiç, është kolonel i MUP-it serb dhe pjesëtar i shërbímeve sek rete serbe. Njihet edhe si mik i mirë i krímínelit Ratko Mladiq. Ka jetuar në Prishtinë, kurse sot është një nga kozakët e rusëve në Ballkan. Në një emision në Serbi, ai ka pranuar se ka qenë i maskuar me uníformën e UÇK-së në disa raste mé póshté ndíqní vídeón nga serbi.

“Kanë menduar se kjo foto është montazh, por ua siguroj unë se uniforma është e vërtetë”, ka thënë ai, shkruan Syri.net.