Ish-truproja e presidentit Ibrahim Rugova “befason“me deklaratë për Hashim Thaçin

Merovci për Thaçin

Ish-truproja e presidentit Ibrahim Rugova, Adnan Merovci vite më parë në emisionin e Besim Dinës ka rrë fyer momentin kur presidenti i tanishëm i Kosovës, Hashim Thaçi, i kishte lëshuar dy gra nata dore në duar, pasi Merovci i kishte thënë se ishte bërë paq ësor dhe nuk po dëshiron lu ftë. Sipas tij Thaçi këto gra nata i ka marrë me vete që mos binte në duar të serbëve dhe ishte i gatshëm të vetëv ritej ja deklarata e tije: