Ish zyrtari i BE-së: Trump, apliko për President të Kosovës, ka mbetur vendi bosh!


Një ish-zyrtar i Bashkimit Evropian e ka një propozim për Presidentin Trump, teksa ai humbi zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ish-deputeti belg dhe ish i dërguari i Bashkimit Evropian në Maqedoninë Veriore, Peter Vanhoutte, thotë se presidenti Donald Trump është mirë që të kandidojë për president të Kosovës, pas dorëheqjes së Thaçit.

“Duke i ndjekur zhvillimet e jashtëzakonshme në zgjedhjet e SHBA’së. Pasi ka mungesë për President të Kosovë, ndoshta duhet të aplikojë atje”, ka shkruar Vanhoutte.