Ishte duke punuar tokën, Shqiptari befasohet nga ajo që gjen (FOTO)

Një banor i fshatit Peshkëpi në Vlorë ka gjetur një pr e dhë të L uftës së Dytë Botërore, teksa po punonte tokën.

Sipas raportimeve të para, ajo i përket kohës së Lu ftës së Dytë Botërore dhe është e pa shp ër thy er.

Mediat bëjnë me dije deri tani në fshatin Peshkëpi nuk kanë shkuar as forcat xheniere e as Policia të bërë të mundur lëvizjen dhe pl a sjen e kontro lluar të saj.