Ishte e bukur si dritë/ Vogëlushja 5 vjeçe jep shpirt, po mblidhe lulëkuqe por makina e ‘hodhi’ në ajër dhe….

Një vajzë shqiptare në Leichaina dha shpirt dje.

Ajo po mblidhte lulëkuqe kur një makinë e ‘hodhi në ajër’ atë.
Vajza e vogël u dërgua në Qendrën Shëndetësore Barda ku dhe u konfirmua vde kja e saj. Trupi i 5-vjeçares u dërgua më pas në s pitalin e Patras ku do të kryhet au top sia.

Prindërit e vogëlushes, Bledi dhe Dorina, shqiptarë me origjinë, kishin qenë në Greqi për më shumë se tridhjetë vjet. Ata punonin shumë për të mbështetur fëmijët e tyre. Ata kishin marrë me vete vajzën e tyre të vogël Claudia që sapo ishte kthyer nga kopshti, ndërsa djali i tyre, i cili është një gjimnazist, ishte në shkollën e tij.

Burimi: Newsone/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte