Ja çfarë pritet të ndodhë me Vendet e tjera të Evropës


Gjermania, nga sot, futet në ízolim të pjesshëm, për të frenuar përhapjen e koronavírusit.

Numri i rasteve të reja në këtë vend u rrit të hënën për 12,097.

Të dhënat e Institutit Robert Koch për Sëmundjet Infektive tregojnë se numri i përgjithshëm i të infektuarve në Gjermani aktualisht qëndron në 545,027.Në 24 orët e fundit, Gjermania regjistroi edhe 49 vi ktima nga koronavírusi, të cilat e çojnë në 10,530 numrin total të tyre.

Belgjika, e cila po përjeton shpërt himin më të keq të koronavírusit në Evropë, po ashtu futet në ízolim nga sot.

Këtë javë, në ízolim të pjesshëm do të futen edhe Portugalia, Greqia dhe Austria.

Italia, Franca, Spanja, Çekia dhe Polonia tashmë kanë ndërmarrë kufizime të ashpra.

Numri total i të infektuarve me koronavírus në Evropë ka kaluar tashmë 10 milionë.

Në të gjithë botën, koronavírusi ka prekur mbi 46 milionë njerëz.

Prej tyre, mbi 1.2 milion kanë humbur jetën dhe mbi 31 milionë janë shëruar.

Shtetet e Bashkuara janë vendi më i pr ekur në botë, me mbi 9.2 milionë të infektuar dhe mbi 230,000 vikt ima./REL

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…