Ja çka i ndodhi Gruas së Ridvan Berishës pasi e suspenduan nga “RTK”-ja

Gazetari i Televizionit Publik, Ridvan Berisha është suspenduar nga puna. Këtë e ka bërë të ditur vetë ai përmes një postimi në Facebook.

Gazetari shumë vjeçar për këtë e ka fajësuar Qeverinë Kurti, duke shtuar se udhëheqësit e këtij mediumi janë tifozë të kësaj qeverie.

Berisha ka shtuar se në ekran nuk do të jetë derisa komisioni disiplinor ta trajtojë çështjen, siç e ka quajtur ai, të persektuimit.

E, pas kësaj të keqe qe i ka ndodhur në aspektin profesional dhe atë të punës, Ridvan Berishës i është prekur edhe bashkëshortja me Covid 19-të.