Ja çka paralajmëroi Jakup Krasniqi një ditë para bastisjes në “Facebook”


Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, sikur ta ndiente bastisjen nga Specialja, ka publikuar dje në rrjetin e tij social “Facebook” një poezi të shkruar nga vetë ai, ku kërkon drejtësi, njofton “Zeri.info”.

“Pak drejtësi për vete dhe për timin komb”, thërret Krasniqi përmes vargjeve. Përmes kësaj poezie Krasniqi flet se drejtësia po bëhet nga pazarxhinj.

Krasniqi radhit vargjet, duke radhitur edhe të këqijat që karakterizojnë gjendjen aktuale, e cila po mbretëron në Kosovë.

Poezia e Krasniqit e postuar: