Ja çka paralajmëron Ministri Zemaj, Kjo është thirrja e tij urgjente


Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka paralajmëruar masa të ash pra kundër pandemisë Covid-19. Zemaj përmes një postimi në Facebook, thotë se masat anti Covid duhet të respektohen.

Ai ka kërkuar nga Policia e Kosovës dhe nga inspektoratet që të veprojnë urgj entisht në parandalimin e përkeq ësimit të situatës.

Gjithashtu Zemaj tha se do të kërkoj që Pol icia e Kosovës të punojë me orarë të zgjatur prej 12 orëve.

Ai shton se, nga nesër do të dalin në teren 75 inskektorë sanitar.

Postimi i plotë: