Ja çka shitet në Kosovë, “Suxhuk Viqi” i mykur! Mbyllet marketi i njohur!

Jo rrallë herë raportohet se si në vendin tonë, në markete të ndryshme ofrohen për shitje produkte me afat të skaduar.

Së fundi një qytetar ka publikuar artikullin “Suxhuk Viqi”, produkt ky nga operatori “Franca”, i cili cipas tij, ka qenë thuajse krejtësisht i mykur.

Bekim Klinaku ka bërë thirrje që inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, për inspektimin e rasteve të tilla.

“Shiqone se qka shitet ne kosovë (INTEREX) Prishtin te spitali. Me afat të rrejshum. Ku jeni o inspektorët e AUV-së. Marre ju qoftë?!”, ka shkruar Bekim Klinaku krahas postimit në llogarinë e tij në Facebook.