Jepet lajmi i mirë për gjithë shqiptarët, këto shtete thuhet se do hapin kufirin/ Ja datat

lajmi i mirë për gjithë shqiptarët

Ju mund të bëni gati valixhet tanimë, sepse erdhi lajmi më i madh që ishte ndonjëherë për hapjen e kufijve, ata janë gati që nga kjo datë të lëshojnë qarkullimin e njerëzve nëpër kufijtë e Evropës, pa karantinë dhe pa te st.

Favoritë për hapjen e kufijve është Greqia me Shqipërinë, Italia, Gjermania, Slovenia si dhe shumë shtete të tjera. Po pra ju mund të bëni valixhet gati sepse nga kjo datë jeni të lirë të bëni udhëtimet e juaja të planifikuara më parë.

Bashkimi Evropian, sot e shqyrtoi këtë mundësi për hapjen e kufijve pa asnjë kusht, pa karantinë gjithashtu dhe pa te st, e këtë gjë të gjithë e pritnim me padurim dhe ja pra erdhi, durimi përfundoi, udhëtimet po planifikohen nga të gjithë.