Joe Biden i kërkoi falje Serbisë për gjithcka që ndodhi (Video)


‘Në diskutimin për Joe Biden, Peter thoshte që nuk ka bërë gjë, ndërkohë që Joe Biden ka qenë në Serbi dhe ka kërkuar falje për bómbardímet e NATO-s në këtë vend. Joe Biden ka bërë mirë për Kosovën në vitet ’90, por ai është një njeri që e kthen politikën në interes të tij. Dhe për këtë mund tju kujtoj që është një klip që ka qar kulkuar në internet kur Biden kërkon fa lje në Serbi mé póshté ndíqní vídeón nga Biden.

Po ti kthehesh pak komunitetit shqiptar, kupton që për krahja e tyre nuk ka të bëjë thjesht me Kosoves, por me interesat e tyre.