Jovanoviç ÇMEND Serbët! shiqone çka i thotë Vuçiqit në fytyrë për Kosovën

Cedomir Jovanoviq, deklaroi se është plotësisht i vetëdijshëm që Kosova është krejtësisht e pavarur nga Serbia tashmë me vite dhe se është i sigurt që serbët e Kosovës janë pengje të pamundësisë në Beograd, e që sot transmetohet në mënyrë tjetër, e gjatë viteve 90-të shfaqej ndryshe.

Ai po ashtu u shpreh se nuk e di në çfarë gjuhet t’ia shpjegojë shoqërisë së tij që Serbia e para duhet ta njohë Kosovën.

Dhe mbi faktin që mori pjesë në krijimin e shtetit të Kosovës, të ndërtojë të drejtën e saj në njëfarë jete normale së serbëve të Kosovës në të ardhmen e këtij