Kaçanik, prindi i nxënësit tenton t’ia vë flakën shkollës me benzinë! (VIDEO)


Një prind ka tentuar t’ia vë fl akën shkollës “Nazmi Osmani” në Elezaj të Kaçanikut.

Për këtë ngj arje nuk pranuan të flasë as prindi i nxënësit, i cili vijon mësimin në klasën e tetë, dhe as drejtori i shkollës.

Por, sipas Drejtorit të Arsimit në Komunën e Kaçanikut, Zahir Doda, krejt kjo ndodhi për shkak të një konflíkti mes nxënësve në rrjetet sociale.

Doda tha se edhe pas këtij ra sti shkolla është e sigurt dhe nuk ka vend për paník nga nxënësit prindërit, apo stafi i shkollës.

I dy shuari është shoqëruar në políci dhe pas intervistimit është líruar në pro cedurë të rregullt.