Kadri Veseli 1999: Kemi vetëm një qëllim, Pavarësinë e Republikës së Kosovës! (Video)


Sot çdo kosovar e shqiptar është zgjuar me krenari dhe me gëzim. Sot, gjithandej po valon flamuri i shtetit të Kosovës, përkrah atij kombëtar. Sot, kosovarët festojnë 13 vjetorin e shpalljes së pavarësisë. Në këtë ditë më shumë se asnjëherë kujtohet sakrifica e të gjithë atyre që falën gjënë më të shtrenjtë, jetën, shkruan Indeksonline /Pamje mePosht

Derisa nuk harrohet edhe kontributi i djemve e vajzave që rrokën armët për të gëzuar brezat e ardhshëm lirinë e pavarësinë.