Kadri Veseli: Dashnia jonë me Adem Jasharin ka qenë l ufta kundër Serbisë (Video)


Kadri Veseli ka treguar për herë të parë një ngjarje interesante nga lu fta, kur ka qenë në Tiranë së bashku me komandantin legj endar Adem Jashari. Veseli ka thënë se nga viti 1992 ai dhe Adem Jashari kanë qenë bashkë në Tiranë dhe ka treguar një bashkëbisedim të tyre në banesën e tij mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Veseli.

Ai ka thënë se Adem Jashari ka qenë i shqe tësuar në kohën kur kanë qenë në Tiranë, pasi që ai i kishte lënë fëmijët dhe familjen në Prekazë.