Kadri Veseli: S’ka fuqi që na shantazhon mua dhe Hashim Thaçin! (Video)


“Partia Demokratike e Kosovës, tashmë është dëshmuar si parti që kultivon vlerat demokratike, duke krijuar hapësirë veprimi e debati në strukturat e saj. Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Vesli, i është konfirmuar ak takuza i është konfirmuar ak takuza nga Zyra e Prokurorit të Dhomave të Specializuara mé póshté ndíqní vídeón nga Veseli.

Kadri Veseli deklaratë bom bastike: S’ka fuqi që na shantazhon mua dhe Presidentin Thaçi. S’kanë pas mundësi as kur i kemi pasur nga 20 vjet, e jo tani që jemi thinjur.