Kandidatit për deputet nga VV-ja i vije oferta: Kaq para për 500 vota

Kandidati për deputet nga Vetëvendosja, Liri Loshi, ka thënë në Facebook se i ka ardhur në mesazhe një ofertë për blerjen e votës.

500 euro për 500 vota ka thënë Loshi se i është bërë oferta.

Ai ka thënë se e ka refuzuar këtë gjë dhe bën thirrje për fushatë e zgjedhje të ndershme, pa shit-blerje të votave.

Postimi i plotë:

Më erdhi një ofertë interesante në Inbox. 500 euro për 500 vota. Jo një euro, por as edhe një cent nuk e jap për votën. Shpresoj që të paktën në Listën e Vetëvendosjes të mos gjendet një kandidat që do të japë para në këmbim të votës. Shitblerja e votës është dhënia dhe marrja e mitos e kjo quhet korrupsion. Shitblerja e votës është vepër moralisht dhe penalisht e denueshme.